Autoverzekering

In een auto geïnvesteerd? Dan is een goede verzekering essentieel. Want grote investeringen doe je voor de lange termijn. Maar met welke verzekering ben je het beste af? Zo laten we je eenvoudig met onze berekeningstool zien welke mogelijkheden en kosten er zijn bij een WA verzekering, bij de WA + beperkt Casco, maar ook WA + volledig Casco (All risk) verzekering.

Laat ons eenvoudig weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij regelen de rest. Elke situatie vraagt om een andere verzekering. Zo kun je met een oudere auto bij de ene aanbieder goedkoper uit zijn, terwijl je voor zakelijk gebruik juist beter bij een andere partij terecht kunt. Verzekeringkan zoekt het allemaal voor je uit. Jij hoeft alleen je kenteken in te voeren en een offerte aan te vragen. We doen je een slim voorstel. Zo weet je dat je niet alleen een goede, maar ook een goedkope autoverzekering kiest.

Wij staan gewoon voor u klaar. Onze werkplaats is geopend voor iedereen. Onze medewerkers werken volgens de richtlijnen van de RIVM en daar bovenop hebben we nog extra maatregelen genomen om onze, en ook uw veiligheid, te garanderen. Afgesproken werk gaat door en u kunt als altijd bij ons terecht voor APK, onderhoud en reparaties. Bel gerust als u vragen hebt. Draag bij uw bezoek altijd een mondkapje. Voor meer informatie en de mogelijkheden van een proefrit graag bellen naar 06-15084397.